Terug naar Blog

Are you passionate about talent? – Recruitment talent gezocht

Are you passionate about talent? Vacatures IT recruitmentAre you passionate about talent?

Heb jij een passie voor talent? Krijg je een kick bij het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plaats? Heb je daarbij ook affiniteit met IT Profielen? In dat geval, heb je zin om je passie over te dragen naar klanten en kandidaten?

Talent in IT is schaars

Het is onze opdracht om organisaties te adviseren met talentoplossingen en deze ook zelf uit te werken. Bij AT RECRUITMENT maak je deel uit van een gedreven team met leuke en professionele collega’s die dagelijks klanten en kandidaten bijstaan. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar extra versterking van een Junior Recruiter en een Recruitment IT Consultant.

Je passie voor talent delen met klanten en kandidaten?

Bekijk hier onze twee openstaande vacatures en stel je kandidaat!

  • Match made in heaven
    Ben je gedreven en op zoek naar een (eerste) uitdaging binnen de HR-wereld? Zin om ‘a match made in heaven’ te vinden tussen klanten en kandidaten? Dan ben jij vast de Matchmaker waarnaar wij op zoek zijn!

 

> Bekijk de vacature MATCHMAKER HIER

 

  • Talent Hacker wanted alive
    Ben je zowel een Recruiter als Account Manager in hart en nieren en op zoek naar een werkplek waar je je passie kwijt kan? Heb je reeds relevante ervaring met het selecteren van IT talent en/of het commercieel ontwikkelen van klanten en heb je zin om de IT markt te hacken?

 

> Bekijk de vacature TALENT HACKER HIER

 

Wij hopen snel van jou te horen!

Het AT RECRUITMENT team