Terug naar Blog

AT RECRUITMENT Qfor certified

AT RECRUITMENT behaalde voor de 4e maal en al 12 jaar op rij met succes het Qfor certificaat, hét kwaliteitslabel voor HR consulting organisaties. Daarmee is AT RECRUITMENT een kwaliteitsgarantie, waar we erg trots op zijn!

Quality

Qfor labelQFOR, KWALITEITSGARANTIE VOOR HR ORGANISATIES

Qfor onderzoekt om de drie jaar de servicekwaliteit van organisaties actief binnen HR. De audit gebeurt op basis van een klantentevredenheidsenquête. Om de erkenning te behalen moet op elk van de onderzochte domeinen (voortraject, uitvoering, projectmanagement, rapportering, consultants, natraject, relatiemanagement, administratie, prijs-kwaliteitverhouding) een voldoende tevredenheidsscore worden behaald.

 

KWALITEIT ALS KERNWAARDE

Kwaliteit is sinds de oprichting van AT RECRUITMENT in 2004 één van onze kernwaarden. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te evalueren maken we gebruik van de Qfor klantentevredenheid audit. Op basis van klantentevredenheidsenquêtes behaalt AT RECRUITMENT het Qfor label met een score van 84% klantentevredenheid! Het doet ons veel plezier te merken dat onze waarden ‘Passionate, Professional & Partnership’ worden onderschreven door onze klanten.

 

DIT IS WAT ONZE SERVICE UNIEK MAAKT

Tijdens de Qfor meting werd aangegeven dat onze sterktes liggen in

1) de goede voorbereiding en analyse tijdens het voortraject

2) de competenties en anciënniteit van onze consultants

3) het doorzettingsvermogen en eerlijke communicatie tijdens de uitvoering

 

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Hierbij enkele citaten van klanten tijdens de anonieme bevraging:

“AT RECRUITMENT begrijpt een IT omgeving. Hun intake bij een wervingsopdracht verloopt vlot”

“AT RECRUITMENT heeft ons duidelijke input gegeven omtrent de profieleisen. Samen hebben wij het profiel ook wat aangepast.”

“AT RECRUITMENT doet veel inspanning in de searchfase. Ook de selectie zelf loopt goed. Van de voorgestelde kandidaten krijgen we altijd bijzonder relevante informatie. Ze halen veel uit hun gesprekken met kandidaten. Dit is voor ons de essentie.”

“Tijdens de opdracht word je op een passende manier geïnformeerd over de stand van zaken.”

“Wij waarderen vooral de stabiliteit van het team. We werken reeds 10 jaar samen en hebben nog altijd dezelfde consultant. Dit helpt enorm om efficiënt te werken.”

“De consultants van AT RECRUITMENT zijn betrokken en stipt in het nakomen van hun engagementen. Ze kunnen over moeilijke en gevoelige zaken helder communiceren.”

 

LAATSTE UITSMIJTER…

Qfor meeting AT Recruitment

Dit mooie resultaat motiveert ons om verder te blijven werken aan een kwalitatieve en resultaatgerichte dienstverlening!

Hebt u interesse om kennis te maken met onze HR diensten binnen rekrutering van IT en finance experts of testing en assessment? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we u kunnen helpen met de uitdagingen binnen uw organisatie.