Terug naar Blog

AT RECRUITMENT lanceert Professor Jacob

Recent lanceerden we Professor Jacob – een digitaal platform voor starters in ICT, als antwoord op de noden van de generatie Z. Young graduates vinden nu Tindergewijs ‘the one’ in hun IT carrière.

Preview Professor Jacob website

Generatie Z. Weldra studeren ze af of hebben ze een eerste werkervaring achter de rug. Ze zijn opgegroeid in een digitale maatschappij, bijgevolg willen ze ook op een digitale manier op zoek gaan naar een job. Toch zijn maar weinig rekruteringsstrategieën hierop afgestemd. Om deze reden deed AT RECRUITMENT verder onderzoek en op basis hiervan werd een nieuw platform ontwikkeld.

De uitdaging bij Generatie Z

Generatie Z kan zich geen tijd meer voorstellen zonder smartphones en social media. Als ultieme multi-taskers werken zij tegelijk op verschillende schermen. Al in een eerdere blogpost ‘Hoe rekruteer je (IT) talent van generatie Z?‘ toonden we aan dat ze de arbeidsmarkt bekijken vanuit een digitale bril en op een andere manier solliciteren dan hun voorgangers van Generatie X en Y.  Mobiele toegang tot de arbeidsmarkt en efficiënte online sollicitatieprocedures primeren voor deze jonge doelgroep.

Professor Jacob – Matchmaker voor starters in ICT

Om aan de noden van deze nieuwe generatie te voldoen werd www.professorjacob.be ontwikkeld: een digitaal platform voor starters in IT, waarbij het gehele rekruteringsproces wordt gedigitaliseerd. Uitgangspunt is de zoekervaring zo mobile friendly en efficiënt mogelijk te maken. Daarvoor baseerden we ons op de populaire en simpele Tinderformule: Surfers kunnen Tindergewijs op zoek gaan naar dé IT job die past bij hun ambities. Daarnaast is er de mogelijkheid om te chatten met rekruteringsexperten, mobiel te solliciteren via Facebook en LinkedIn en het sollicitatiegesprek te voeren via Skype. Verder informeren de video’s in het Professor Jacob Vacaturlabo je over de nieuwste functies en hands-on sollicitatietips.

Tinderen tussen jobs

Wat maakt dit platform uniek?

Op www.professorjacob.be is zowel de zoektocht naar vacatures, het contact met rekruteringsexperten, alsook het sollicitatieproces gedigitaliseerd.

  • Mobile friendly surfervaring
  • Swipen tussen vacatures
  • Solliciteren via Facebook en LinkedIn
  • “Laat Professor Jacob mij contacteren” optie
  • Online chatten
  • Sollicitatiegesprek via Skype
  • Vacaturelabo – Vacatures en sollicitatietips video’s

 

Vind ‘the one’ in IT

Bekijk de recruitment video van Professor Jacob op YouTube: https://youtu.be/bFhN0OF-ndg Of vind ‘the one’ binnen de IT vacatures op www.professorjacob.be. Jong digitaal talent bereiken en meezeilen op het platform professorjacob.be? Neem contact op via info@atrecruitment.be.