BOOTCAMP (JUNIOR) DEVELOPER ANTWERPEN

3/06/2019
IT
.NET Developer
Employment Contract
Antwerpen

Onze klant, een gevestigde, groeiende en gerespecteerde waarde binnen de private banking markt, wenst zijn IT departement verder uit te bereiden met enkele gemotiveerde en gedreven (junior)developers. Om zowel je technische als soft skills op punt te stellen bieden zij een op maat gemaakt bootcamp traject aan. Je zal werken vanuit hun stijlvolle kantoren in Antwerpen, regio Berchem. Gemakkelijk te bereiken met de wagen en/of het openbaar vervoer.

Job description

Je komt terecht in een technisch boeiende en uitdagende omgeving waarin men werkt met de nieuwste technologieën op de markt. Naast het ontwikkelen van de core applicaties in .NET wordt er sterke aandacht besteed aan de verdere digitalisering van de web en mobiele applicaties binnen de organisatie. Dit binnen technologieën als Cordova en Angular. Binnen het .NET verhaal werken ze onder andere met volgende technologieën en componenten: .NET 4.7, Azure in the Cloud, TFS, Visual Studio Team Services 2017, WPF, WCF, ….
Binnen de organisatie is het mogelijk je eigen verhaal te maken, gebaseerd op je interesse/affiniteit naar bepaalde technologieën toe en je persoonlijkheid. Om deze weegschaal mooi in balans te houden, zal je ondersteund worden door een doorgedreven opleiding (bootcamp) waarin zowel aandacht besteedt zal worden aan de technische als soft skills.
De organisatie heeft een horizontale structuur met korte communicatielijnen naar je directe leidinggevende en de CIO.

Profile

- Je beschikt over een Bachelor of Masterdiploma in IT of gelijkwaardig ervaring;
- Je hebt een eerste ervaring in een development functie of je bent een gedreven schoolverlater;
- Je bent analytisch, pro-actief en loyaal ingesteld;
- je kan zowel zelfstandig als in team werken;
- je neemt graag initiatief en bent resultaatgericht ingesteld;
- je bent gefocust op het leveren van kwaliteit;
- je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Offer

Je werkt voor een gevestigde waarde binnen de het ondernemingsleven. Je komt terecht in een stabiele, vooraanstaande en groeiende organisatie. Je krijgt de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Any questions? Contact Marie.Vandervelden@atrecruitment.be


Similar Vacancies