Business Engineer

1/07/2019
IT
Business Analyst
Employment Contract
Antwerpen

Onze klant is een IT groeibedrijf actief in de Benelux binnen het Low Code Platform marktsegment. De traditionele rollen van Business en IT teams worden hiermee fundamenteel hertekend om op een snellere meer continue basis ideeën te vertalen in strategische differentiators. Het betreft een volledige model-driven development tool zonder code waarmee je in no time en op een uiterst flexibele en eenvoudige manier kwalitatieve en logische software kan ontwikkelen voor verschillende doeleinden en sectoren.

Job description

Als Business Engineer adviseer je klanten in hun digitale transformatieproces en leer je hen hoe ze hun business content in waardevolle applicaties kunnen gieten.
Alles begint bij je eigen opleidingstraject binnen de organisatie waarin je in eerste instantie zelf getraind en gecoacht wordt tot een gecertifieerd business engineer.
Na het capteren van de eerste user stories ga je al zeer snel aan de slag met prototyping op een agile manier met voortdurende interactie tussen business en IT waarin gaandeweg de requirements fijner afgesteld worden.
Je modelleert en configureert in de tool, gaat aan de slag met het uittekenen van flows, schermen en tabellen en toetst alles geregeld af bij de klant.

Profile

We zijn op zoek naar generalisten met de juiste affiniteit voor de IT sector en de juiste feeling om in interactie met de Business te staan:
- Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een richting waarin een stevige dosis technologie, exacte wetenschappen en modelleren aanwezig was (Wiskunde, Natuurkunde, Biomedische, Economie, …) en je hebt affiniteit met de IT sector;
- Je wil dicht bij de business staan en voelt je op je best in een interactieve en adviserende rol;
- Mogelijks heb je al ervaring als Business of Functioneel Analyst en wil je graag zelf dat stapje verder gaan door zelf te modelleren in een tool en zo software te configureren;
- Je bent een leergierig en dynamisch iemand die probleemoplossende tewerk gaat;
- Je bent communicatief sterk, klantgericht;
- Je spreekt Nederlands, Engels en Frans.

Offer

Wij bieden jou een mooi leertraject met certificatie in een domein van de toekomst. Een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris alsook een bedrijfswagen en pakket extra-legale voordelen.
Interesse? Mail je CV en motivatie naar Evie Dries: evie.dries@atrecruitment.be
Voor meer informatie bel naar 03/233.56.53.

Any questions? Contact Evie.Dries@atrecruitment.be


Similar Vacancies