FUNCTIONELE ANALYSE EXPERT - MECHELEN

22/07/2019
IT
Business Analyst
Employment Contract
Antwerpen

Onze klant is onderneming uit Belgische bodem met hoofdkantoor te Mechelen. Binnen hun sector zijn één van de grootste spelers binnen België en stellen zo’n 500 mensen te werk. In de organisatie primeren 3 voorname pijlers: klantgerichtheid, enthousiasme en positivisme.

Job description

Als functioneel analist verzamel je de business requirements. Je vertaalt ze in functionele specificaties aan de hand van beproefde methodes zoals use cases en user stories. Je coördineert het ontwikkelproces en je legt de gewenste functionaliteit uit aan het technisch team.

Je volgt daarnaast het ontwikkelingsproces op, zorgt voor de functionele testen, bewaakt de scope en staat in voor kwaliteitscontrole. Je helpt ook bij het schrijven van handleidingen en je begeleidt gebruikers binnen een Agile omgeving waar nauwe samenwerking centraal staat.

Profile

• Je behaalde een hoger diploma en je kan terugblikken op een eerste ervaring binnen soortgelijke functie;
• Je kent de gangbare analysemethoden (UML, BPMN) en je hebt voldoende bagage om te kunnen communiceren met het technisch team;
• Je hebt inzicht in gegevensmodellering;
• Je bent vlot Engels -en Nederlandstalig;
• Je begrijpt snel de essentie van een tekst;
• Je beseft dat nauwgezette communicatie heel belangrijk is;
• Je geeft blijk van efficiëntie bij het autonoom uitwerken van een analyse;

Offer

Je werkt aan een dynamische omgeving binnen een groeiend bedrijf met een sterke identiteit. Met behulp van de juiste tools en opleidingen zorgt men ervoor dat je alles hebt wat nodig is om uitdagingen aan te gaan. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, aangevuld met interessante extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Any questions? Contact Florence.Carlier@atrecruitment.be


Similar Vacancies