IT COÖRDINATOR ERP te Kortrijk

11/07/2019
IT
IT Manager
Employment Contract
West-Vlaanderen

Deze organisatie een referentie in de textielsector met hoofdkantoor nabij Kortrijk is op zoek naar een IT coördinator met grondige kennis van ERP.

Job description

Als IT verantwoordelijke ben je de SPOC binnen en buiten de organisatie voor alle IT gerelateerde zaken. Dit gaat zowel over applicaties als infrastructuur en dit voor ondersteuning en nieuwe functionaliteiten of projecten. Je werkt zelfstandig, maar kan beroep doen op de expertise van externe partners. Je rapporteert aan de Finance Manager.
Je belangrijkste opdracht bestaat uit de ondersteuning, beheer en uitbouw van het ERP-pakket Oracle e-Business suite (EBS versie 12.1.3). Je beschikt dan ook over relevante kennis en ervaring van dit pakket om de nodige aanpassingen te kunnen doen of ondersteuning te kunnen bieden.
Deze functie is dan ook een veelzijdige functie met focus op ERP (Oracle EBS) en daarnaast op algemene IT ondersteuning en IT management (leveranciers, budget, project management).

Profile

- Bachelor- of masterdiploma in IT, of gelijkwaardig door ervaring.
- Kennis en ervaring met ERP (Oracle, SAP, JDE)
- Brede IT-kennis en affiniteit (software, infrastructuur, projectmanagement).
- Ervaring in een productie of logistieke omgeving.
- Hands-on, communicatief, flexibel, technologisch, zelfstandig.

Offer

Als IT coördinator heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een bekende Belgische organisatie in West-Vlaanderen. Voor deze kaderfunctie wordt een uitgebreid remuneratiepakket voorzien inclusief extralegale voordelen.

Any questions? Contact Jan.Goesaert@atrecruitment.be


Similar Vacancies