WERKSTUDENT rekrutering en assessment

4/05/2018
HR
Recruitment
Employment Contract
Antwerpen

AT Recruitment is een gespecialiseerde en gepassioneerde talentpartner met kantoren in Antwerpen (HQ) en Zaventem. Reeds meer dan 14 jaar werken wij met trots en enthousiasme met vaste partners samen op verschillende HR domeinen. Naast werving en selectie binnen IT & digital, zijn we gekend voor onze testing & assessment mogelijkheden én business coaching.

Job description

Als werkstudent wordt je betrokken bij alle aspecten van een rekruteringskantoor: rekrutering, selectie, testing, assessment centers en HR projects. Je voert een aantal uitvoerende en administratieve taken uit, maar wordt daarnaast ook betrokken in de zoektocht naar geschikte kandidaten, selectie-interviews en ondersteuning bij tests en assessment centers.

Profile

- Je zit in je laatste jaar van je studie hoger onderwijs (Master Psychologie, Bachelor Psychologie, Master Handelswetenschappen of TEW).
- Je bent gemotiveerd om te leren en te participeren.
- Je bent communicatief en enthousiast.
- Je hebt interesse in HR.

Offer

Een afwisselende en boeiende studentenjob die je inkijk geeft in de interessante wereld van HR consulting en rekrutering. Een studentenjob kan zowel tijdens het schooljaar als in de vakantieperiode.

Any questions? Contact Jan.Goesaert@atrecruitment.be


Similar Vacancies