Ervaren HR Consultant

Wat kan AT je bieden als je reeds ervaring hebt?

AT RECRUITMENT is al bijna 20 jaar een referentie binnen de IT rekruteringssector. In deze steeds veranderende context zijn we op zoek naar ervaren talent met passie voor mensen en technologie.

Werken als Recruitment Consultant is altijd uitdagend en dynamisch waarbij geen dag hetzelfde is. Duurzaamheid in professionele relaties staat bij ons centraal. Je werkt op een verbindende manier met kandidaten en geeft klanten advies gebaseerd op jouw marktkennis van HR (en IT).

Nathalie, Managing Consultant, 36 jaar: ‘Voor mij is werken bij AT: een job en een omgeving in elke fase van je leven.’

Elke dag is anders, al meer dan een decennium lang.

Waar begin ik? Ik weet nog heel goed wanneer ik begonnen bij AT, op 1 september 2010. Het voelde als een eerste schooldag. Een duidelijk begin. Het einde is echter na al die jaren voor mij nog steeds niet in zicht. Ik voel het ook niet meteen komen. Wat best luxe is, om dankbaar voor te zijn. En hoe komt dit nu net? Wel, voor mij is werken bij AT: een job en een omgeving in elke fase van je leven.

Na een eerste werkervaring in de financiële sector, wist ik al snel dat ik liever met mensen wilde werken. Zo kwam ik bij AT terecht. Voor mij, de perfecte mix tussen werken met mensen en in aanraking komen met verschillende bedrijven en hun noden. Elke dag is anders, al meer dan een decennium lang.

Een carrière bij AT is een marathon, geen sprint.

Het strategisch meedenken met klanten, het zoeken naar oplossingen voor hen en kandidaten aan een nieuwe droomjob helpen, dat is de rode draad. Doorheen de jaren kreeg ik de kans te evolueren van een operationele rol naar een meer strategische en coachende rol binnen het team. Deze evolutie geeft me de kans elke dag nieuwe aspecten van de job, het team, de organisatie en mezelf te leren kennen. Dit in combinatie met een aangepaste work-life balance binnen elke fase van m’n leven. Als jonge mama 4/5e kunnen werken in een job met verantwoordelijkheid en uitdaging, het is mogelijk bij AT. Nadien weer full-time werken? Dat kan: niets staat in steen gebeiteld, alles op zijn tijd met oog voor het individu. Een carrière bij AT is een marathon, geen sprint.  En dat is uniek.

Florence, Senior HR Consultant, 30 jaar: ‘Goed werk leveren heeft echt een betekenis in deze functie.’

Dit is echt voor jou als je er van houdt om mensen met elkaar te verbinden.

In de kern van het wervingsvak zit voor mezelf een fundamentele realiteit: ik help andere mensen. Of je nu een organisatie helpt die wanhopig op zoek is naar een medewerker of je helpt een individu bij de volgende stap in hun carrière; goed werk leveren heeft echt een betekenis in deze functie.

Ik kreeg bij AT Recruitment de kans om mijn netwerk uit te bouwen. Door het werk dat ik lever bij verschillende bedrijven, kom ik echt met allerlei mensen in contact. Naarmate mijn klantenbestand groeide, groeide gelijk ook een stukje reputatie en de kansen die zich daarbij aanbieden. Zelfs wanneer een aanwerving om welke reden dan ook uiteindelijk niet doorgaat, kan ik nog altijd terugblikken op een constructieve interactie met de klant. Ook dit zijn successen met een verbindende waarde. De deur staat altijd open en dat geeft een fijn, bevestigend gevoel.

Een carrière in rekrutering?

Dit is echt voor jou als je er van houdt om mensen met elkaar te verbinden.

Wij leren jou graag kennen!

Bel of Whatsapp Nathalie: 03 204 70 12 – 0486 78 83 80

Bel of Whatsapp Florence: 03 204 70 15 – 0472 68 10 08

Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact op met jou!

  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
    • Hidden
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.