AT RECRUITMENT is gespecialiseerd in de werving, selectie en testing van kandidaten, voornamelijk in de domeinen ICT en Digital. De zoektocht naar een nieuwe job kan soms een heuse opgave zijn. Wat is voor jou een interessante opportuniteit in die overvloed aan vacatures? Wat is nu net jouw talent en waar kan je je ten volle ontwikkelen?

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goed zicht op de markt en wat jij kan bereiken met jouw kennis, ervaring en ambitie. Rekening houdend met je wensen helpen we je naar die éne droomjob.

We zijn een flexibel bureau van gedreven, ervaren consultants met elk hun eigen expertise. Onze recruiters staan je bij gedurende het gehele sollicitatietraject. Samen met jou kijken we voor welke vacatures je in aanmerking komt. Je kan rekenen op gericht sollicitatieadvies en wij verzorgen voor jou de communicatie met de werkgever.

Kortom, jij solliciteert, wij doen de rest.

Blijf op de hoogte van nieuwe opportuniteiten via onze LinkedIn groep AT RECRUITMENT Job Opportuniteiten.


Nieuwe Vacatures"AT RECRUITMENT zorgt ervoor dat je alleen in aanraking komt met werkgevers die matchen met jouw profiel. Zo vind je vlot en zonder veel zorgen een job die echt bij jouw past. Hun persoonlijke aanpak maakt van een sollicitatie een aangename ervaring."

Jitse M. – Software Engineer

"Ik wil AT RECRUITMENT bedanken voor zijn professionaliteit, voor mij is dit één van de beste rekruteringskantoren in IT die ik ben tegengekomen."

Robin M.
"Dankzij AT RECRUITMENT werk ik nu in een 'handgemaakte' job bij een werkgever waar ze me op eigen initiatief hebben voorgesteld. Tijdens het proces was consultant Nathalie de perfecte intermediair tussen de werkgever en mij. Ik dank Nathalie uit de grond van mijn hart voor mijn nieuwe job."

Patrick J. – Project Manager