CV screening

Het sollicitatieproces start bij de screening van je CV waarbij we kijken naar je opleiding, voorgaande ervaring en kennis.

Telefonisch interview

Na een positieve evaluatie van je CV nemen we telefonisch contact met je op om je kandidatuur verder te bespreken. We gaan dieper in op je vorige werkervaring, wat je interesses zijn en wat je drijfveer is om te zoeken naar een nieuwe job.

Face to face interview

In een interview overlopen we je opleiding en ervaring om je kennis en vaardigheden beter in kaart te brengen. We toetsen je verwachtingen voor een nieuwe job af.

Voorbereiding interview

Kom je in aanmerking voor de vacature? Dan wordt het tijd voor een gesprek met de potentiƫle werkgever. We bezorgen je alle nodige informatie zodat je weet wat je kan verwachten.

Interview bij werkgever

Nu is het aan jou, je gaat op gesprek bij de potentiƫle werkgever. Na het gesprek toetsen we bij jou af hoe het gesprek verlopen is en of de functie en het bedrijf voldoet aan je verwachtingen. We bezorgen je zo snel mogelijk de feedback van de werkgever.

Contractvoorstel

Ook bij de contractonderhandeling staan we je bij en bespreken we de mogelijkheden. Nu kan je nieuwe uitdaging eindelijk van start gaan. Ook na de ondertekening kan je steeds bij ons terecht!