Professional, Partnership en Passionate, dat zijn de kernwaarden die we in ons werk hanteren. We garanderen kwalitatieve service, ambiëren samenwerking op lange termijn en zijn gepassioneerd in wat we doen. Vanuit onze kernwaarden zijn we talent partner van heel wat Belgische en internationale organisaties.


Professional

Door jarenlange ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk en gespecialiseerde marktkennis. Onze ervaren consultants zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. AT RECRUITMENT is al 10 jaar Qfor certified (100% klantentevredenheid) en Certified member van Federgon. Onder referenties laten we enkele klanten en kandidaten aan het woord.


Partnership

Partnerships ontstaan niet zomaar. Dit vraagt inspanning en volharding. We gaan graag een langetermijn partnership aan met onze klanten en kandidaten. Op deze manier begrijpen we de specifieke noden van de organisatie of de welbepaalde verwachtingen van een kandidaat beter. In een constant veranderende markt is dit begrip een essentiële factor voor een succesvolle loopbaan of selectie.


Passionate

We delen een passie voor talent met onze klanten en kandidaten. Onze consultants zijn geïnteresseerd in de laatste technologieën in IT of recente regelgeving binnen Digital. We doen onze job met passie zodat ons enthousiasme afstraalt op uw organisatie of uw kandidatuur.
Wat je goed kan, doe je graag.