Terug naar Blog

#Trending jobs op AT RECRUITMENT

Trending jobs in ICT

Een nieuw jaar lijkt voor velen de ideale start voor een nieuwe carrière uitdaging. We lijstten de 5 meest bekeken jobs op onze website voor je op. Heb jij zin in een nieuwe job in IT of Finance? Wil je graag aan de slag in regio Antwerpen? Snol dan zeker eens door deze vacatures! Maar pas op, snel solliciteren is dus de boodschap!

 

1. Functioneel Analyst – Regio Antwerpen

Voor een productie-onderneming met internationale activiteiten zoeken we een functioneel analyst om hun IT team te versterken. Je wordt verantwoordelijk voor het uitwerken van procesanalyses en maakt de vertaalslag naar het interne development. Ook de analyse van het eigen ERP-systeem en de follow-up komt in jouw handen. Iets wat op jouw lijf geschreven staat en heb je een sterke interesse in productie & supply chain? Kijk dan zeker even verder!

Bekijk hier de vacature.

 

2. Ontwikkelaar Navison + opleiding – Regio Antwerpen

Voor de centrale IT afdeling van een grote logistieke organisatie zijn we op zoek naar een Software ontwikkelaar waar je samen met je team nieuwe logistieke toepassingen ontwikkelt en implementeert voor verschillende (internationale) sites. Je werkt oa in het Microsoft Dynamics NAV framework (C/AL, C/SIDE), SQL Server,… Je implementeert de applicatie ter plaatse en traint plaatselijke gebruikers. Hiervoor krijg je de kans om de sites in Azië en Amerika te bezoeken voor analyses of implementaties!

Bekijk hier de vacature.

 

3. Business Project Manager – Regio Antwerpen
Als business project manager initieer en coördineer je projecten over verschillende afdelingen heen. Deze projecten zijn zeer uiteenlopend en gaan ondermeer over marketing, operations, procedures, IT, personeel,… Een boeiende en uitdagende job in een aangename omgeving!

Bekijk hier de vacature.

 

4. Network Engineer – Regio Antwerpen

Voor de centrale IT afdeling van Katoen Natie (één van de grootste logistieke organisaties in de wereld) zoeken we een netwerkingenieur die samen met 12 andere collega’s de netwerken en nieuwe sites van de groep analyseert, beheert, ondersteunt en implementeert. Als je fan bent van reizen: De implementatie gebeurt zowel in binnen-als buitenland dus bijgevolg is reizen eigen aan de job!

Bekijk hier de vacature.

 

5. Meertalig Administratief Bediende – Regio Antwerpen

Een verzekeringsbroker, gevestigd aan het Eilandje, zoekt een gedreven gedreven administratief bediende die de account managers kan ondersteunen in het beheer van klantendossiers. De klanten zijn internationale bedrijven die hun getransporteerde goederen wensen te verzekeren tegen schade, diefstal of andere risico’s. Ben jij een talenknobbel en een krak in Nederlands, Frans en Engels?

Bekijk hier de vacature.

 

 

Zijn deze vacatures niet helemaal jouw ding? Neem eens een kijkje in onze database.

 

Succes!