Recruitment

Het zoeken & rekruteren van IT & Digital talent

Als gespecialiseerd search- en selectiekantoor begeleiden wij u doorheen het volledige proces

Het zoeken en selecteren van talent in IT & Digital vraagt een specifieke aanpak. Bovendien kan de zoektocht naar de geschikte medewerker een lang en moeizaam proces zijn.

“Hoe kan ik een gespecialiseerde expert aantrekken?”, “Welke tools gebruik ik om relevante competenties na te gaan?”,  “Wat is een marktconform salaris?”… AT RECRUITMENT biedt u antwoord op alle vraagstukken in uw zoektocht naar talent.

Gespecialiseerd in IT & Digital rekrutering

IT experts spreken een specifieke taal en hebben specifieke verwachtingen. Het vraagt dan ook de nodige kennis en ervaring om deze verwachtingen op de juiste manier in te schatten en hierop in te spelen. Graag stellen wij onze expertise ter beschikking van u.

Jarenlange ervaring

Dankzij 15 jaar ervaring hebben we een goed inzicht in de IT-arbeidsmarkt en een uitgebreid netwerk van interessante kandidaten. We gebruiken de laatste digitale tools en technologieën om snel een groot netwerk van kandidaten aan te spreken en u in contact te brengen met de juiste kandidaten. We begeleiden u tijdens het selectieproces en de remuneratiefase, tot u het juiste talent hebt aangeworven.

Persoonlijke aanpak

Elke vacature is uniek en elke opdracht is maatwerk. U mag rekenen op een persoonlijke, professionele aanpak om samen met u op zoek te gaan naar die kandidaat die past binnen uw organisatie en voldoet aan uw specifieke verwachtingen en technologische omgeving.

Xerius Group

“AT RECRUITMENT besteedt veel zorg aan de intake van de opdracht en aan de match met de bedrijfscultuur. Zij hebben, naast het competentieprofiel, oog voor de mens achter de functie en voor het lange termijnengagement tussen het bedrijf en de kandidaat. Zij blijken succesvol in het plaatsen van de juiste mensen binnen onze organisatie.”

Protime

“AT RECRUITMENT is voor ons al jarenlang een vaste partner in de zoektocht naar IT talent,… Hun open en transparante communicatie zorgt er voor dat onze samenwerking in het grootste vertrouwen kan gebeuren. Hetgeen mij telkens weer aangenaam verrast, is dat ze de tijd nemen om onze bedrijfscultuur en de inhoud van de vacatures met veel zorg te analyseren. Je voelt de betrokken en gedrevenheid van de recruiters. We hebben al mooie resultaten geboekt en hopen op nog successen in de toekomst.”

Ethias

“Als Talent Manager van Ethias ben ik meer dan tevreden over de samenwerking met Marie! Haar professionele, warme en vooral betrokken houding maakt dat onze samenwerking succesvol is. Ze staat voor kwaliteit en is eerlijk in haar communicatie en de kandidaten die ze voorstelt, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Marie begrijpt onze noden en is absoluut niet opdringerig. Kortom, een partner zoals het hoort!”

Start nu de zoektocht naar de juiste expert

Heb je nog vragen over onze diensten omtrent IT-recruitment? Contacteer ons voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak