Rekruteringsproces Experts

Intake

In een intakegesprek gaan we dieper in op uw organisatie, de functie en het verwachte profiel. Op basis van deze informatie bepalen we de relevante competenties en stellen we een functiecompetentieprofiel op

Search & advertising

In deze fase starten we een gerichte zoektocht. Elke vacature is uniek, afhankelijk van de organisatie, sector, functie en specifieke noden. Op basis hiervan bepalen we de juiste rekruteringsstrategie. We plaatsen online vacatures op onze website, jobboards en social media. We identificeren geschikte kandidaten in onze eigen databank, netwerk en externe databanken. Via telefonische screening doen we een eerste selectie.

Selectie

Na de eerste telefonische selectie gaan we over op een meer diepgaande selectie. Door middel van een competentiegericht interview gaan we de kennis, ervaring, persoonlijkheid en motivatie van de kandidaat matchen met het functiecompetentieprofiel. Competenties kunnen ook uitgebreider worden getest door middel van een test of assessment center.

Opvolging & afronding

Doorheen het proces houden we u op de hoogte van de stand van zaken. We staan continu in contact met geselecteerde kandidaten. We begeleiden u bij het afronden van het selectieproces door kandidaten correcte feedback te geven en kunnen u assisteren in het voorbereiden van een salarisvoorstel. Ook na de contractondertekening staan we ter beschikking van de kandidaat en de organisatie"AT RECRUITMENTĀ zorgt ervoor dat je alleen in aanraking komt met werkgevers die matchen met jouw profiel. Zo vind je vlot en zonder veel zorgen een job die echt bij jouw past. Hun persoonlijke aanpak maakt van een sollicitatie een aangename ervaring."

Jitse M. – Software Engineer