Kandidaat

Jij solliciteert  wij doen de rest

Makkelijk en snel een nieuwe job via AT RECRUITMENT

AT RECRUITMENT is een search- en selectiekantoor gespecialiseerd in IT & Digital. Rekening houdend met jouw ervaring, talenten en wensen helpen we je op weg naar jouw droomjob.

Onze gedreven en ervaren consultants staan je persoonlijk bij gedurende het hele sollicitatieproces. Dit verloopt grotendeels digitaal via tools zoals video-interviews en online assessments. Dit om jouw tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Uiteraard blijf je als kandidaat van harte welkom in onze kantoren.

Bij AT RECRUITMENT sta je er nooit alleen voor. Je kan rekenen op gericht sollicitatieadvies en wij verzorgen voor jou de communicatie met de werkgever.

Kortom, jij solliciteert wij doen de rest.

Ons proces digitaal, efficiënt & innovatief

WAT JE GRAAG DOET,
doe je goed

01

CV screening

Na het ontvangen van jouw CV nemen we dit aandachtig door.

02

Feedback

Binnen de 3 werkdagen krijg je van ons de nodige feedback i.v.m. jouw kandidatuur.

03

Video interview

Tijdens een uitgebreid video-interview overlopen we jouw CV met aandacht voor jouw opleiding(en), ervaring(en), verwachtingen en motivatie voor een nieuwe job.

04

Voorbereiding interview

Kom je in aanmerking voor de vacature? Dan wordt het tijd voor een gesprek met de potentiële werkgever. We bezorgen je alle nodige informatie zodat je weet wat je kan verwachten.

05

Interview bij werkgever

Nu is het aan jou: je gaat op gesprek bij de potentiële nieuwe werkgever! Na het gesprek doen we de nodige opvolging zowel met jou als met de werkgever.

 

06

Contractvoorstel

Ook bij de contractonderhandeling staan we je bij en bespreken we de mogelijkheden. Nu kan je nieuwe uitdaging eindelijk van start gaan. Ook na de ondertekening kan je steeds bij ons terecht!

Ontdek onze openstaande jobs hier!

Jij solliciteert, wij doen de rest.

Bekijk hier onze jobs