Professionals begeleiden

Ben je een IT-professional op zoek naar een nieuwe uitdaging op maat? AT Recruitment helpt jou aan de projecten die jij zoekt. Onze passie is het vinden van de juiste plek voor elk IT-talent. Sinds 2004 begeleiden we professionals bij het ontdekken van interessante functies die aansluiten bij hun wensen, kwaliteiten en ambities.

Ons team

Ons team van recruiters kent de IT-sector door en door. Met expertise en finesse linken wij elk profiel met de juiste vacature. Ben je een doorgewinterde professional of zet je jouw eerste stappen in de IT-wereld? Bij AT Recruitment vinden wij de uitdagende job die jouw talenten naar het volgende niveau brengen.

What’s in it for you?

Met meer dan twintig jaar ervaring begrijpt AT Recruitment wat je zoekt in jouw volgende uitdaging. Wij begeleiden je met persoonlijke assistentie en advies bij het selecteren van gepaste uitdagingen. Ons team staat voor je klaar van a tot z: van de eerste kennismaking, tot de loononderhandelingen en contractbeheer bij jouw toekomstige werkgever.

Opportunities

Leidt een eerste sollicitatiegesprek niet meteen tot de uitdaging waar je op hoopte? Wij voorzien je van waardevolle inzichten en een feedbackproces op maat. Zo ontdekt je hoe jij de volgende keer een nog betere indruk maakt. Solliciteren opent bij ons deuren. Het biedt je toegang tot een breed scala aan rollen die volledig aansluiten bij jouw unieke vaardigheden en ambities.

Onze manier van werken

Tijdens het hele proces geven we prioriteit aan een snelle verwerking van feedback en vertalen we die naar waardevolle inzichten voor jou. Effectieve communicatie is de sleutel tot ons succes!

01

Beoordeling CV

Voor elke nieuwe functie en aanvraag starten wij vanuit jouw CV. We bestuderen die met zorg en onderzoeken of je het profiel bent waar onze klant naar op zoek is.
02

Snelle feedback

Heb je de ervaring en de hard en soft skills die onze klant zoekt? Dan krijgt je vliegensvlug goed nieuws van ons. Is er toch een bepaalde reden waarom jouw CV er niet uitspringt? Dan voorzien wij feedback op maat zodat je bij jouw volgende poging meteen de juiste snaar raakt.
03

Video-interview

Ben je een geschikte kandidaat voor deze functie? Dan nodigen wij je uit voor een diepgaand video-interview. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en bekijken we je opleiding, ervaring, verwachtingen en motivatie voor deze specifieke job.
04

Voorbereiding op het sollicitatiegesprek

Tijd om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek met jouw toekomstige werkgever. Wij geven je voorgaand alle informatie die jij nodig hebt en herhalen de specifieke uitdagingen voor deze functie.
05

Interview met de werkgever

Wij briefen de organisatie en die beslist met welke professionals die graag verder gaat. In een eerste ontmoeting checken zij of je over de motivatie, ervaring en talenten beschikt voor een mooie samenwerking.
06

Contractvoorstel

Is onze klant ook overtuigd van jouw skills? Dan krijg je misschien wel een contractvoorstel. Tijdens de contractonderhandelingen fungeert AT Recruitment als de brug tussen jou en de werkgever.
07

Feedback

Maar ook nadat je jouw handtekening onder het contract zet, mag je op ons blijven rekenen. Wij geven je feedback, waardevolle inzichten en staan jou bij met raad en daad. Goede communicatie maakt goede vrienden.

Schakel onze expertise in

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe wij u verder kunnen helpen.