Over ons

Een partner met passie voor talent en innovatie

Meer dan 15 jaar ervaring

AT RECRUITMENT (┬░2004) is een search- en selectiekantoor gespecialiseerd in IT en digital profielen. Vanuit onze 3 kernwaarden: professionaliteit, partnership en innovatie, staan we organisaties en IT experts reeds meer dan 15 jaar bij.

Een kwalitatieve en vlotte service

Werken met mensen vereist een deontologische en kwalitatieve aanpak. AT RECRUITMENT is dan ook al jaren certified member van de sectororganisatie Federgon. Daarnaast behaalden we dankzij een hoge klantentevredenheid het Qfor label.

Sterk netwerk en innovatieve tools

We werken voor dynamische en groeiende bedrijven die investeren in technologie en rekruteren IT experts die werken met de laatste nieuwe tools. We kunnen zelf dus niet achterblijven en investeren constant in de nieuwste rekruteringstools en methodieken (videogesprekken, e-assessment, SEA/SEA, social recruitment, …).

Onze waarden

Professional

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een uniek netwerk en diepgaande marktkennis. Daarnaast zijn we Qfor certified en certified member van Federgon.

twee mensen schudden de hand

Partnership

Partnerships ontstaan niet zomaar, dit vraagt inspanning en volharding. We streven naar een evenwaardig langdurig partnership, zowel met klanten als kandidaten, waar vertrouwen centraal staat.

Laptop op een tafel

Innovation

Sinds heel wat jaren investeren we sterk in digitale tools om het sollicitatieproces te optimaliseren. Dit met behoud van kwaliteit en onze gekende persoonlijke aanpak. Een effici├źnter en flexibeler proces staat centraal: solliciteer waar je wil, wanneer je wil en hoe je wil.

Kijken met welke talent solutions wij je kunnen helpen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of extra informatie over onze diensten.

Contacteer ons!