Freelancers

Are you an IT professional on the lookout for exciting opportunities?

Je volgende project

Op zoek naar nieuwe interessante uitdagingen als IT-freelancer? Ontdek de perfecte partner die jou in contact brengt met interessante opdrachten bij vernieuwende bedrijven. AT Recruitment helpt je op weg. Wij matchen ambitieuze freelancers met de juiste projecten in de IT-sector.

Ons team

Wij zetten ons in voor vlotte en kwalitatieve samenwerkingen tussen organisaties en freelancers. Naast technische vaardigheden bekijken we ook of de freelancer past binnen de bedrijfscultuur van onze partners. Zo ben je zeker van een werkomgeving die naadloos aansluit bij jouw eigen waarden en normen. En zo gaan wij steevast voor professioneel succes.

Boet niet in op freelance-vrijheid maar vind een trouwe gids met ervaring in de wereld van IT. In ons ruime netwerk vind je de meest innovatieve organisaties en de interessantste opdrachten. Klaar om jouw portfolio en carrière volop te doen groeien?

Onze manier van werken

01

Online intakegesprek

In een eerste verkennend videogesprek willen wij je leren kennen. Wat zijn jouw vaardigheden? Welke relevante ervaring zet je in bij het volbrengen van opdrachten? Op basis van de briefing met onze klant, toetsen wij meteen af of jullie een match zijn.
02

Voorstel

Met de inzichten die we uit het eerste gesprek hebben vergaard, kloppen wij aan bij onze klant. We selecteren samen de juiste freelance professionals voor de opdracht en brengen je op de hoogte. Heeft de klant toch gekozen voor een andere freelancer? Dan voorzien wij de nodige feedback zodat je weet vanwaar deze keuze komt.
03

Feedback & Coördinatie

Ongeacht de beslissing van de klant, voorzien wij de nodige feedback. Maar we luisteren ook naar jou. Zo zorgen we voor een vlot en transparant wervingsproces. En zo krijg je belangrijke informatie die van volgende sollicitatiegesprekken een groot succes maakt.
04

Maandelijkse check-ins & administratie

Ook nadat de samenwerking met jouw nieuwe partner is gestart, kan je bij ons terecht voor raad en daad. Met maandelijkse evaluatiemomenten sturen wij bij waar nodig. Als vast aanspreekpunt voor jou en de organisatie ondersteunen wij jullie en staan we in voor een soepele en aangename samenwerking.

Wat staat er op het PKF-programma?

Administratie

Met behulp van ons programma vergaar je administratieve inzichten in de wereld van freelancing. Met een duidelijk overzicht over de complexiteit, uitdagingen en kansen stippel je met zelfvertrouwen uw pad en administratieplan uit als freelancer.

Financieel

De sprong maken als freelancer kan intimiderend zijn. Met het programma van PKF krijg je zorgeloos overzicht en duiding over de te nemen stappen. Van het kiezen van een bedrijfsnaam, tot het beheren van jouw boekhouding: wij zijn graag jouw gids bij het opstarten van dit avontuur.

Juridisch

Van belastingen tot het correct opstellen van contracten: PKF biedt juridische ondersteuning voor het hele freelance spectrum. Zo heb je alle juridische expertise en begeleiding aan jouw kant om de juiste keuzes te maken binnen jouw nieuwe professionele uitdaging.

Schakel onze expertise in

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe wij u verder kunnen helpen.