IT Recruitment & Freelance — Where tech meets talent

Met meer dan 20 jaar ervaring bouwen we met AT Recruitment op een sterk netwerk van IT professionals. Velen van hen zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen om hun carrière verder uit te bouwen.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom is persoonlijke interactie de winnende strategie voor het vinden van uw nieuwe collega. We werken steeds transparant met u samen. Uw bedrijfsdoelen, cultuur en waarden zijn ons kompas bij het vinden van de juiste professional.

A passion for tech and talent

IT Recruitment — Quality & Network

Elke kandidaat die we voorstellen is niet zomaar een match: het is iemand die perfect en langdurig past binnen uw team. Door onze persoonlijke aanpak en focus op uw unieke wensen, vinden wij de juiste partner voor uw succesverhaal.

Onze manier van werken

01

Intake

In een eerste gesprek krijgen wij uw wensen in het vizier. Hoe ziet uw organisatie eruit? Wat zijn de belangrijkste criteria voor het invullen van uw openstaande functie? Op basis van uw antwoorden krijgen wij het totaalplaatje van uw wensen. Zo kunnen wij gericht uw nieuwe teamlid vinden.
02

Search

Perfecte kandidaten wachten niet zomaar op een uitdaging op maat: ze moeten gevonden worden. Daarom is een proactieve aanpak deel van onze succesformule. Via direct search en gepersonaliseerde headhuntingtechnieken, maar ook door onze sterke aanwezigheid op LinkedIn, vinden wij de juiste kandidaten.
03

Sollicitatiegesprek

Na het selecteren van veelbelovende kandidaten organiseren wij een competentiegericht video-interview. Met kandidaten toetsen we kennis, ervaring en motivatie af. We bekijken de salarisverwachtingen en gaan aan de slag met uw unieke verwachtingen en wensen om de ideale profielen te vinden.
04

Rapportage & feedback

Wij stellen de geselecteerde kandidaten aan u voor aan de hand van een grondig rapport en hun CV. U krijgt volledig inzicht in onze bevindingen en aanbevelingen. U kunt bij ons terecht voor vragen, opmerkingen of feedback rond de geselecteerde kandidaten. Zo maakt u een weloverwogen beslissing, bijgestaan door onze expertise.
05

Coördinatie

Na het selecteren van uw ideale kandidaten, helpen wij met het finaliseren van het wervingsproces. We ondersteunen u bij de logistieke details, salarisonderhandelingen en de communicatie met uw finale kandidaten. Zo garanderen we een vlot proces doorheen de laatste fase van het aanwerven.

Onze klanten

Schakel onze expertise in

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe wij u verder kunnen helpen.