Join us

Exploring success, together

Een inspirerende werkomgeving

Al meer dan twintig jaar is AT Recruitment een toonaangevend headhuntersbureau in IT. Maar dat betekent niet dat we op onze lauweren rusten. Wij blijven steeds op zoek naar ervaren, vooruitstrevende professionals. Onze voornaamste wervingscriteria: een passie voor technologie en menselijkheid in de fast-paced IT-industrie. Ontdek bij AT Recruitment een dynamische werkplek met talloze groeikansen en ademruimte voor eigen initiatieven.

Onze bedrijfscultuur

Groei

Bij AT Recruitment geloven wij in mensen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden om uw vaardigheden en kennis te verbreden en aan te scherpen. Van een ruim scala aan trainingen tot persoonlijke begeleiding: wij zijn toegewijd om uw carrière te doen bloeien.

Kwaliteit

Kwaliteit is het niet zo geheime ingrediënt van onze succesformule. Wij streven naar uitmuntende dienstverlening in alles wat we doen: van glasheldere communicatie tot onophoudelijke inzet om echt impact te maken. Met een proactieve ‘yes-we-can’-benadering maken we het verschil. Onze jarenlange toewijding werd al beloond met het Federgon-label.

Feel Good

Zich goed voelen begint bij een ondersteunende werkomgeving met respect voor de work-life balans. Maar daarnaast bieden we ook verfrissende teamactiviteiten en boeiende bedrijfsevenementen waarin onze warme bedrijfscultuur altijd voelbaar is. Wij waarderen en betrekken onze collega’s bij ons succes.

Senior HR Consultant, Florence — “Goed werk leveren heeft echt een betekenis in deze functie.”

Nathalie, Managing Consultant — “Voor mij is werken bij AT: een job en een omgeving in elke fase van je leven.”

Werving en selectie

Het werk van een consultant is hier altijd boeiend en verrassend. Elke dag laat u uw skills en inzichten los op een nieuwe, interessante uitdaging. Bij AT Recruitment ziet bestaat uw job uit twee hoofdaspecten.

Enerzijds hebben we het interessante domein van business development. Hier draait het allemaal rond het uitbouwen van klantenbestanden en het verzilveren van toekomstige samenwerkingen.

Daarnaast bewandelt u ook het pad van accountmanagement. Waar u bestaande klantenrelaties met finesse beheert, lopende samenwerkingen inspireert en nieuwe vacatures of innovatieve diensten creëert om klanten verder te helpen.