4 jaar HR consultant bij AT Recruitment

Senior hr consultant florence carlier kwam zo’n vier jaar geleden bij at recruitment. Lees hier haar verhaal!

Na een eerste ervaring bij een speler in de uitzendmarkt kwam ik bij AT Recruitment terecht. Ik leerde op zeer korte tijd de wereld van IT kennen. Ondertussen zijn we 4 jaar verder en ik kan nog steeds moeilijk geloven dat de tijd zo snel voorbij is gegaan.

AT Recruitment investeert in haar mensen en geeft je het gevoel dat je als medewerker, maar daarnaast ook als persoon, belangrijk bent. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in talent. Dit zowel van onze eigen medewerkers, als de kandidaten waar we dagdagelijks mee in contact komen.

HR is namelijk een zeer bijzondere sector. Een job als HR consultant is de ideale job wanneer je houdt van flexibiliteit en gericht bent op het behalen van mooie resultaten. Ik haal er iedere dag plezier uit om de behoeftes van onze klanten en het talent dat zij zoeken onder de loep te nemen. Je adviseert jouw klant op het gebied van de arbeidsmarkt en denkt constructief mee na over oplossingen. Je bent individueel gericht op het uitbouwen van je klantenportefeuille en denkt tegelijk ook steeds na in functie van het team.

Team AT – Work hard, play hard

Dit is naar mijn gevoel altijd iets geweest waar we vanuit onze kleinschalige organisatie sterk op inzetten. We spelen dan ook samen als een echt team en helpen elkaar zoveel mogelijk waar nodig. We proberen steeds een oplossing te vinden voor elke case die zich stelt, of dit nu intern of extern is, bij onze klanten en kandidaten.

Sales & recruitment

Bij AT ben je niet alleen specialist in rekrutering maar tegelijk ook accountmanager. Je moet dagelijks bereid zijn om je klanten te woord te staan en tegelijk ook echt openstaan voor nieuwe samenwerkingen. Deze komen natuurlijk niet zomaar op je pad. Gericht zoeken is de boodschap, en met zoeken bedoel ik dan natuurlijk ook prospecten bellen.

In het IT rekruteringslandschap verandert alles razendsnel. Ik moet dan ook elke dag opnieuw bereid zijn om me in deze stroom te laten meevoeren. De zoektocht naar talent is sterk bemoeilijkt door de concurrentiële markt waar we ons in bevinden. Hoewel ik dit me nooit heb laten afschrikken. Iedereen is namelijk op zoek naar die magische eenhoorn met 5 poten. Dat maakt het toch net een uitdaging, niet?!

Ook geïnteresseerd om een carrière uit te bouwen bij at recruitment?