Interview Nathalie

Elke dag is anders, al meer dan een decennium lang.

Waar begin ik? Ik weet nog heel goed wanneer ik begonnen bij AT, op 1 september 2010. Het voelde als een eerste schooldag. Een duidelijk begin.

Het einde is echter na al die jaren voor mij nog steeds niet in zicht. Ik voel het ook niet meteen komen. Wat best luxe is, om dankbaar voor te zijn. En hoe komt dit nu net? Wel, voor mij is werken bij AT: een job en een omgeving in elke fase van je leven.

Na een eerste werkervaring in de financiële sector, wist ik al snel dat ik liever met mensen wilde werken. Zo kwam ik bij AT terecht. Voor mij, de perfecte mix tussen werken met mensen en in aanraking komen met verschillende bedrijven en hun noden. Elke dag is anders, al meer dan een decennium lang.

Een carrière bij AT is een marathon, geen sprint.

Het strategisch meedenken met klanten, het zoeken naar oplossingen voor hen en kandidaten aan een nieuwe droomjob helpen, dat is de rode draad.

Doorheen de jaren kreeg ik de kans te evolueren van een operationele rol naar een meer strategische en coachende rol binnen het team. Deze evolutie geeft me de kans elke dag nieuwe aspecten van de job, het team, de organisatie en mezelf te leren kennen. Dit in combinatie met een aangepaste work-life balance binnen elke fase van m’n leven. Als jonge mama 4/5e kunnen werken in een job met verantwoordelijkheid en uitdaging, het is mogelijk bij AT.

Nadien weer full-time werken? Dat kan: niets staat in steen gebeiteld, alles op zijn tijd met oog voor het individu. Een carrière bij AT is een marathon, geen sprint.  En dat is uniek.

Een carrière in rekrutering?

Dit is echt voor jou als je er van houdt om mensen met elkaar te verbinden.