AT RECRUITMENT is een search, selectie en assessment kantoor gespecialiseerd in IT en Digital talent op expert- en managementniveau. Enerzijds helpen we kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe job. Anderzijds staan we organisaties bij in de rekrutering en testing van talent.

15 jaar ervaring in ICT & Digital recruitment.

AT RECRUITMENT is een familiebedrijf. In 1997 startte Freddy Goesaert Axxes IT Consultancy op. Vanuit deze activiteiten groeide bij klanten de vraag naar vaste werving en zo ontstond in 2004 werving en selectiebureau AT RECRUITMENT onder begeleiding van Jan Goesaert. Doorheen de jaren hebben we ons naast IT weten te specialiseren in andere domeinen zoals Digital en testing & assessment. Vandaag vormen we samen met Axxes een sterke talentgroep in Antwerpen en Brussel met meer dan 250 enthousiaste medewerkers.


Een Gedreven Team

Professional, Partnership en Passionate. Dat zijn de waarden die we in ons werk hanteren. Een kwalitatieve service met ervaren en gepassioneerde consultants gericht op langetermijnpartnership met kandidaten en klanten. Ons team van consultants zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied.


Blijf Op De Hoogte

Blijf op de hoogte van onze talent solutions en cases.


BDM
"Voor BDM is AT RECRUITMENT de perfecte partner die samen met CEO en interne HR-medewerkster vorm geeft aan ons beleid inzake rekrutering, selectie en carrièreplanning. Zo organiseren we bijvoorbeeld samen individueel aangepaste development centers die ons toelaten high potentials verder te begeleiden op hun weg naar sleutelfuncties binnen het bedrijf."
BDM

QFOR Label

AT RECRUITMENT is Qfor certified met 84% klantentevredenheid.


Leer ons beter kennen via onze social media kanalen.