Werkgever

Jouw partner bij het
zoeken, selecteren en testen
van IT & Digital talent

Gespecialiseerd search- en selectiekantoor

AT RECRUITMENT is een search- en selectiekantoor gespecialiseerd in IT & Digital. We spreken de taal en beschikken over een uniek netwerk van interessante kandidaten.

Ervaring en expertise

AT RECRUITMENT is sinds 2004 actief in rekrutering en testing. Onze kernwaarden zijn Professional, Partnership en Innovation. Vanuit die waarden werken we al meer dan 15 jaar samen met heel wat Belgische en internationale organisaties. AT RECRUITMENT is Qfor certified en certified member van Federgon.

Van rekrutering en testing tot coaching

AT RECRUITMENT gaat verder dan rekrutering. We bieden ook andere HR diensten aan, zoals testing & assessment of business coaching. Ondek onze diensten hieronder.

Onze talent oplossingen

Persoon die samenwerkt via computer

Recruitment

IT experts rekruteren is een vak apart. Het vraagt kennis van de markt, overtuigingskracht en innovatieve tools. Ontdek hier hoe we u kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar IT & Digital talent.

Testing & Assessment

Een objectieve beoordeling van een sollicitant of het potentieel van een werknemer kennen? Bekijk hier onze digitale tests of hybride assessment- en development centers.

twee personen die samenwerken

Business Coaching

Onze business coaching focust zich op het engagement van uw medewerker. Met een actiegerichte strategie werken we op basis van drie pijlers: geluk, motivatie en kracht.

Start nu de zoektocht naar de juiste expert

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie.

Contacteer ons