Werkgever

Jouw partner bij het
zoeken en selecteren
van IT & Digital talent

20 jaar expertise in IT recruitment

IT talent rekruteren is een hele uitdaging. Over welke competenties dient de kandidaat te beschikken? Hoe vind ik geschikte kandidaten? Wat is een marktconform salarispakket? Hoe kan een IT recruiter me hierbij helpen?

Al meer dan 20 jaar is AT RECRUITMENT een referentie in het rekruteren van IT talent als recruitment en selectiebureau. Vanuit deze ervaring beschikken we niet alleen over een unieke expertise maar tevens een groot netwerk aan IT professionals en technische profielen. Op deze manier kunnen we op korte termijn relevante kandidaten aan u voorstellen en u adviseren in het verdere rekruteringsproces.

Partnerships ontstaan niet zomaar. Dit vraagt inspanning en volharding. We gaan graag een langetermijn partnership aan met onze klanten. Op deze manier begrijpen we de specifieke noden en verwachtingen van uw organisatie beter.

Laat ons voor u zoeken

Onze partners

Onze aanpak

01

Intake

Op basis van een gesprek met uw organisatie worden de belangrijkste criteria van de functie en de organisatie, alsook de verwachtingen mbt het profiel met u besproken.

02

Recruitment Strategy

Op basis van de functieanalyse wordt een rekruteringsstrategie opgemaakt: doelgroepen worden geïdentificeerd en USP’s bepaald. Op basis hiervan worden de juiste kanalen gekozen met een focus op direct search en headhunting.

03

Interview

De geselecteerde kandidaten worden telefonisch gescreend en vervolgens uitgenodigd voor een competentiegericht (video)interview met betrekking tot relevante kennis en ervaring, motivatie en salarisverwachtingen.

04

Presentation & Feedback

De weerhouden kandidaten worden aan u voorgesteld aan de hand van de cv en een begeleidend rapport.

05

Coordination

Uw contactpersoon begeleidt u verder bij de aanwerving van de geschikte kandidaat (salarisonderhandeling, feedback, uitnodigen, …).

Referenties

Tia Meyvis – Director IT & Innovation bij Ahlers

Het vinden van het juiste profiel is vaak een moeilijk en lang traject. AT Recruitment nam voldoende tijd om eerst in gesprek te gaan om ons bedrijf, het team en het profiel waarnaar we op zoek waren, goed te begrijpen. Zo hebben ze voor ons een perfecte match kunnen vinden, niet alleen op basis van de jobinhoud, maar ook op persoonlijk vlak.

Elisabeth Craenen – HR Manager bij Astara

Ik werk al jaren heel fijn samen met AT Recruitment. Voor mij springt AT Recruitment er echt uit qua professionalisme, service en klantgerichtheid. Bedankt voor de fijne samenwerking!

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Contacteer ons voor een afspraak of extra informatie over onze diensten als IT recruitment oplossing.

Contact