Werken bij AT Recruitment

Heb jij een passie voor talent?

Kom bij ons werken als Recruitment Consultant!

Heb jij een passie voor talent en innovatie in een digitale wereld? Liggen jouw ambities in het overtuigen van anderen en beschik je over een gezonde dosis energie? Dan is een job als Recruitment Consultant bij AT RECRUITMENT ongetwijfeld iets voor jou!

Wie is AT RECRUITMENT?

AT RECRUITMENT (°2004) een selectiebureau gespecialiseerd in IT & Digital profielen. Professionaliteit, partnership en expertise staan centraal in onze aanpak, en dit zowel naar klanten als naar kandidaten toe. Onze klanten staan we bij in het rekruteren van de juiste IT-professionals. Onze kandidaten helpen we aan een droomjob.

Waarom AT RECRUITMENT zo’n fijne werkgever is

Bij AT RECRUITMENT bieden we een stimulerende en dynamische werksfeer aan met ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een fijne werkomgeving binnen een warm en uniek team. Je kan rekenen op de nodige begeleiding en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Company Culture

4 dames op trap

Groei

Binnen AT RECRUITMENT krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien tot een sterke professional, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit door opleidingen, begeleiding, training on the job,… maar ook de vrijheid om je job op een zelfstandige manier uit te voeren en jezelf te ontwikkelen.

Kwaliteit

De focus van AT RECRUITMENT ligt bij een kwaliteitsvolle service naar zowel onze klanten als kandidaten. Onze jarenlange erkenning bij Federgon en Qfor label zijn hiervan het ultieme bewijs! We opteren voor transparante communicatie, kwalitatieve en geschoolde HR consultants met een can-do-mentaliteit.

Feel good

AT RECRUITMENT staat voor een aangename sfeer waar je jezelf goed voelt. Naast teamactiviteiten en bedrijfsevents moet ook de basis goed zitten: een betekenisvolle loopbaan met een goede life-work balance.

Vacatures bij AT RECRUITMENT

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Sta je op het punt om af te studeren of heb je al een eerste werkervaring achter de rug?
Ben je commercieel ingesteld en heb je affiniteit met IT of HR, of misschien zelfs beide? Wij leren je graag kennen!

Kom kennismaken