The only way to great work
is to join our team!

Ontdek wat AT RECRUITMENT zo’n fijne werkgever maakt

Ben jij gepassioneerd door talent in een digitale wereld? Beschik je daarnaast over commerciële flair en een gezonde dosis energie? Dan is een job bij AT RECRUITMENT ongetwijfeld iets voor jou!

AT RECRUITMENT is een no-nonsense, HR-kantoor dat deel uitmaakt van een groeiende familiegroep. Al meer dan 14 jaar werken wij met trots en enthousiasme bij het aantrekken, testen en coachen van IT & digital voor onze klant.

AT RECRUITMENT heeft een stimulerende, dynamische werksfeer met veel ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een fijne werkomgeving binnen een warm, uniek team. Je kan rekenen op de nodige begeleiding en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Company culture

Groei

Groei

Binnen AT RECRUITMENT krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien tot een sterke professional, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit door opleidingen, begeleiding, training on the job,… maar ook de vrijheid om je job op een zelfstandige manier uit te voeren en jezelf te ontwikkelen.

Kwaliteit

Kwaliteit

De focus van AT RECRUITMENT ligt bij een kwaliteitsvolle service naar zowel onze klanten als kandidaten. Onze jarenlange erkenning bij Federgon en Qfor label zijn hiervan het ultieme bewijs! We opteren voor transparante communicatie, kwalitatieve en geschoolde HR consultants met een can-do-mentaliteit.

Feel good

Feel good

AT RECRUITMENT staat voor een aangename sfeer waar je jezelf goed voelt. Naast teamactiviteiten en bedrijfsevents moet ook de basis goed zitten: een betekenisvolle loopbaan met een goede life-work balance.


Meet the teamMaak kennis met ons team!

Het team van AT RECRUITMENT organiseerde een ‘round table’ om samen te praten over de toekomst van het bedrijf en potentiële nieuwe collega’s. Leer AT RECRUITMENT in één minuut beter kennen in deze video!