"AT RECRUITMENT zorgt ervoor dat je alleen in aanraking komt met werkgevers die matchen met jouw profiel. Zo vind je vlot en zonder veel zorgen een job die echt bij jouw past. Hun persoonlijke aanpak maakt van een sollicitatie een aangename ervaring."

Jitse M. – Software Engineer

"Dankzij de hulp van AT RECRUITMENT heb ik een interessante en uitdagende eerste job bij een toffe werkgever."

Maksimilian R. – Junior Developer

"AT RECRUITMENT heeft me op zeer korte tijd aan een nieuwe job geholpen. Na een verkennend gesprek kreeg ik meteen 5 vacatures mee die zeer nauw aansloten bij mijn profiel. Snelle en goede service! Een aanrader!"
Sam D. W. – Junior Network Engineer

Na 2 maanden vind ik het leuk om feedback over mijn aanwerving te geven: I LOVE MY JOB! Dit is de job waar ik al lang naar heb gezocht. Bedankt Sarah!
Sophie H. – Communication Marketeer

"Nathalie has helped us out with a vacancy that had been open for a long time! Thanks to her perseverance and commitment we were able to complete our HR team again. Thank you, Nathalie!"

Kristel Van Driessche – Head of HR Benelux Esprit

"Bedankt voor jullie ondersteuning. Anne-Sophie was de meest sympathieke recruiter/HR consultant die ik al ben tegengekomen."

Wouter V. – Dossierbeheerder

"Ik wil AT RECRUITMENT bedanken voor zijn professionaliteit, voor mij is dit één van de beste rekruteringskantoren in IT die ik ben tegengekomen."

Robin M.

"Voor BDM is AT RECRUITMENT de perfecte partner die samen met CEO en interne HR-medewerkster vorm geeft aan ons beleid inzake rekrutering, selectie en carrièreplanning. Zo organiseren we bijvoorbeeld samen individueel aangepaste development centers die ons toelaten high potentials verder te begeleiden op hun weg naar sleutelfuncties binnen het bedrijf."
BDM

"Dankzij AT RECRUITMENT werk ik nu in een 'handgemaakte' job bij een werkgever waar ze me op eigen initiatief hebben voorgesteld. Tijdens het proces was consultant Nathalie de perfecte intermediair tussen de werkgever en mij. Ik dank Nathalie uit de grond van mijn hart voor mijn nieuwe job."
Patrick J. – Project Manager

"AT RECRUITMENT heeft opnieuw op een korte periode een waardevolle medewerkster voor ons team gevonden. Zoals steeds was de samenwerking aangenaam en professioneel. Het huidige succes van Alta Build is mede te danken aan ons team, dat in de loop van de jaren volledig door AT RECRUITMENT werd gerekruteerd."
Hans Destoop – Owner Alta Build n.v.

    1 2