"Het is intussen zo'n twee jaar geleden dat ik mijn contract bij Delen Private Bank tekende, waar AT RECRUITMENT in het algemeen en consultant Evie in het bijzonder bij betrokken waren. Ik vertrok toch met een bang hartje van mijn vorige werkgever, maar ik ben uitermate tevreden van de overstap. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik de stap niet 6 jaar eerder gezet heb. In deze amper twee jaar ben ik zowel technisch als persoonlijk enorm gegroeid. Ik sta er zelf versteld van."
Ruben V. – Software Developer

"Ik heb een zeer aangename ervaring gehad met AT RECRUITMENT. Sarah is een heel bekwame recruiter die de persoon op de eerste plaats zet. Ik werd al vanaf het begin goed opgevolgd en begeleid. Ik kon open zijn over mijn bedenkingen over de nieuwe opportuniteit, wat uiteraard mijn carrière ging bepalen, en kreeg alle ondersteuning om een goede eindbeslissing te nemen."
Nele M. – Software Implementation Consultant HR

"Toegegeven, het is een lange doolhof om zelf op zoek te gaan naar de perfecte job. Ik was de weg bijna kwijt, maar dankzij AT RECRUITMENT kon ik al snel het het juiste pad naar mijn droomjob volgen!"
Reena B. – Dossierbeheerder

"Bedankt voor het vertrouwen en de kans die je me gegeven hebt terug aan het werk te gaan, Sarah! In het verleden had ik niet zo’n goede ervaring met aanwervingskantoren, maar jij hebt me het tegendeel bewezen. Voor nagenoeg gans de rit ben jij het klankbord en het medium geweest om dit in goede banen te leiden.”
Sam G. – IT Network Engineer

"AT RECRUITMENT zorgt ervoor dat je alleen in aanraking komt met werkgevers die matchen met jouw profiel. Zo vind je vlot en zonder veel zorgen een job die echt bij jouw past. Hun persoonlijke aanpak maakt van een sollicitatie een aangename ervaring."

Jitse M. – Software Engineer

"Dankzij de hulp van AT RECRUITMENT heb ik een interessante en uitdagende eerste job bij een toffe werkgever."

Maksimilian R. – Junior Developer

"AT RECRUITMENT heeft me op zeer korte tijd aan een nieuwe job geholpen. Na een verkennend gesprek kreeg ik meteen 5 vacatures mee die zeer nauw aansloten bij mijn profiel. Snelle en goede service! Een aanrader!"
Sam D. W. – Junior Network Engineer

Na 2 maanden vind ik het leuk om feedback over mijn aanwerving te geven: I LOVE MY JOB! Dit is de job waar ik al lang naar heb gezocht. Bedankt Sarah!
Sophie H. – Communication Marketeer

"Nathalie has helped us out with a vacancy that had been open for a long time! Thanks to her perseverance and commitment we were able to complete our HR team again. Thank you, Nathalie!"

Kristel Van Driessche – Head of HR Benelux Esprit

"Bedankt voor jullie ondersteuning. Anne-Sophie was de meest sympathieke recruiter/HR consultant die ik al ben tegengekomen."

Wouter V. – Dossierbeheerder