Referenties

Een partner met
passie voor talent en innovatie

Onze referenties

Kandidaat

P.E. – Senior Software Engineer

‘Bedankt voor het aanbrengen van de opportuniteit en vooral ook voor de goede opvolging en communicatie.

De eerste keer dat ik dit meemaak, dus dikke pluim voor AT Recruitment! ‘

Kandidaat

Jordy N. – Support Engineer

‘Na bijna 4 maanden economische werkloosheid ben ik erg blij om  opnieuw te kunnen starten. Een enorme dank je wel aan Marie voor deze fantastische opportuniteit en voor de inspanning, snelle en duidelijke communicatie en fantastische begeleiding. Mede dankzij haar kan ik snel terug vol goede moed aan de slag.’

Rekrutering

Jan Limet – GalilAI

Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel: professioneel, transparant en aangenaam. Als start-up hebben we niet veel tijd te verliezen en AT heeft ons heel snel geholpen met het vinden van de perfecte kandidaat. Hun advies en persoonlijke steun tijdens dit proces gaf het vertrouwen dat we nodig hadden. Onze volgende aanwerving verloopt sowieso via AT!

Kandidaat

Bjorn H. – Business Analyst bij Vanbreda Risk & Benefits

Kort nadat ik met consultant Nathalie in contact kwam, vond ze voor mij de ideale job bij een firma die heel goed bij mijn persoonlijkheid past. Bedankt Nathalie!

Rekrutering

Benji Commers – Ethias

Als Talent Manager van Ethias ben ik meer dan tevreden over de samenwerking met Marie! Haar professionele, warme en vooral betrokken houding maakt dat onze samenwerking succesvol is. Ze staat voor kwaliteit en is eerlijk in haar communicatie en de kandidaten die ze voorstelt, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Marie begrijpt onze noden en is absoluut niet opdringerig. Kortom, een partner zoals het hoort!

Rekrutering

Evelien Bevers – Protime

AT recruitment is voor ons al jarenlang een vaste partner in de zoektocht naar techniekers, data specialisten, consultants,… Hun open en transparante communicatie zorgt er voor dat onze samenwerking in het grootste vertrouwen kan gebeuren. Hetgeen mij telkens weer aangenaam verrast, is dat ze de tijd nemen om onze bedrijfscultuur en de inhoud van de vacatures met veel zorg te analyseren. Ze kennen Protime ondertussen goed en weten dan ook correct in te schatten of een kandidaat past binnen onze cultuur. Je voelt de betrokken en gedrevenheid van de recruiters. We hebben al mooie resultaten geboekt en hopen op nog successen in de toekomst.

1 2

Met welke talent oplossing kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een IT of Digital expert? Wilt u inzicht krijgen in de competenties van kandidaten of huidige werknemers? AT RECRUITMENT is uw talent partner.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons