Referenties

Kandidaat

 • J.V. – Network Engineer


  Julie van AT recruitment heeft mij geholpen aan een nieuwe job waar ik enorm tevreden ben en exact aansluit bij wat ik zocht. Heel erg tevreden met de goeie service!

 • S.C. – IT Lead


  Ik kan AT Recruitment en in het bijzonder Marie heel erg aanbevelen. Ze luisteren echt naar je wensen en ook de opvolging is top! Geen vraag is hen te veel. In vergelijking met andere recruitment ervaringen steken ze er hier met kop en schouders bovenuit!

 • L.M. – Application Analyst


  Mijn gehele ervaring met AT Recruitment was positief! Pauline contacteerde me over een job die op het eerste zicht niet echt bij mij paste. Na een grondige uitleg wist ze mijn nieuwsgierigheid te wekken en zorgde ze er uiteindelijk ook voor dat ik nu al een aantal maanden in dienst ben bij dit bedrijf. Haar communicatie was zeer proactief, vlot en aangenaam! Een groot verschil met andere recruiteringskantoren die je een echte ‘cold call’ geven. Na een aantal maanden bij mijn huidige werkgever, zijn we nog steeds in contact en is ze oprecht geïnteresseerd in hoe het met me gaat. De attentie die ik kreeg tijdens mijn eerste week op de nieuwe job is natuurlijk ook een groot plus punt!

 • P.M. – IT Director


  In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik met AT Recruitment in contact. Via intensieve gesprekken met Florence kregen zij een duidelijk beeld wat ik zocht en wat mijn capaciteiten waren. Binnen afzienbare tijd werd ik in contact gebracht met mijn huidige werkgever. Een perfecte match zo bleek. Niet alleen functioneel werd gekeken ook de interne cultuur is belangrijk.

  De opvolging voor, tijdens en na de sollicitatie gebeurde steeds correct met de nodige feedback en support voor zowel kandidaat als bedrijf. Zelfs na de contract-tekening is er een opvolging !

  Ik ben zeer tevreden met AT Recruitement en zal in de toekomst ook op hun diensten beroep doen om mijn eigen team te versterken.

 • P.E. – Senior Software Engineer


  ‘Bedankt voor het aanbrengen van de opportuniteit en vooral ook voor de goede opvolging en communicatie.

  De eerste keer dat ik dit meemaak, dus dikke pluim voor AT Recruitment! ‘

 • J. N. – Support Engineer


  ‘Na bijna 4 maanden economische werkloosheid ben ik erg blij om  opnieuw te kunnen starten. Een enorme dank je wel aan Marie voor deze fantastische opportuniteit en voor de inspanning, snelle en duidelijke communicatie en fantastische begeleiding. Mede dankzij haar kan ik snel terug vol goede moed aan de slag.’

 • B. H. – Business Analyst bij Vanbreda Risk & Benefits


  Kort nadat ik met consultant Nathalie in contact kwam, vond ze voor mij de ideale job bij een firma die heel goed bij mijn persoonlijkheid past. Bedankt Nathalie!

 • R. V. – Software Developer


  Het is intussen zo’n twee jaar geleden dat ik mijn contract bij Delen Private Bank tekende, waar AT RECRUITMENT in het algemeen en consultant Evie in het bijzonder bij betrokken waren. Ik vertrok toch met een bang hartje van mijn vorige werkgever, maar ik ben uitermate tevreden van de overstap. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik de stap niet 6 jaar eerder gezet heb. In deze amper twee jaar ben ik zowel technisch als persoonlijk enorm gegroeid. Ik sta er zelf versteld van.

 • P. J. – Project Manager


  “Dankzij AT RECRUITMENT werk ik nu in een ‘handgemaakte’ job bij een werkgever waar ze me op eigen initiatief hebben voorgesteld. Tijdens het proces was consultant Nathalie de perfecte intermediair tussen de werkgever en mij. Ik dank Nathalie uit de grond van mijn hart voor mijn nieuwe job.”