Rekruteringsproces Managers

Intake

In een intakegesprek gaan we dieper in op uw organisatie, de functie en het verwachte profiel. Op basis van deze informatie bepalen we de relevante competenties en stellen we een functiecompetentieprofiel op. We maken in overleg met u een concreet stappenplan en tijdslijn op.

Analyse en identificatie

Op basis van de intake analyseren we relevante segmenten in de arbeidsmarkt en identificeren we geschikte kandidaten. We maken een longlist op die we met u bespreken.

Contactname & screening

De geïdentificeerde kandidaten worden gecontacteerd op een discrete en professionele manier. Tijdens deze contactopname wordt er gepeild naar verwachtingen en wordt mogelijke interesse afgetoetst.

Selectie

Geïnteresseerde kandidaten die voldoen aan het profiel worden uitgenodigd voor een uitgebreid interview. We overlopen in detail het profiel van de manager en toetsen zijn visie en managementstijl af. Relevante kandidaten worden aan u voorgesteld in een shortlist met CV en een duidelijke rapportage.

Assessment center

Van de eindkandidaten wordt een assessment center afgenomen waarbij alle competenties worden geëvalueerd en gerapporteerd in een overzichtelijk verslag.

Rapportering & advies

Het eindverslag bevat een overzicht van de competenties van de finale kandidaat en een duidelijk advies. Dit advies wordt persoonlijk aan u overgemaakt.

Afrondening selectieproces

We begeleiden u bij het finaliseren van het selectieproces; kandidaten correct feedback geven of assistentie bij een financieel voorstel. Ook na de contractondertekening staan we ter beschikking van de kandidaat en de organisatie."AT RECRUITMENT zorgt ervoor dat je alleen in aanraking komt met werkgevers die matchen met jouw profiel. Zo vind je vlot en zonder veel zorgen een job die echt bij jouw past. Hun persoonlijke aanpak maakt van een sollicitatie een aangename ervaring."

Jitse M. – Software Engineer