“Een sprong naar de toekomst: ons nieuwe kantoor’’

Na maanden van planning en voorbereiding zijn we verheugd om in ons nieuwe kantoor te trekken. Deze verhuis draait niet alleen om een fysieke verandering, maar symboliseert ook onze toewijding aan groei, innovatie en het bieden van nog betere service aan onze gewaardeerde klanten.

Bijna 20 jaar lang deelden we de kantoren met onze geliefde zusterorganisatie Axxes. Nu is het echter tijd geworden om ook fysiek op eigen benen te staan. Niet enkel om beter kunnen samenwerken als team, ook om onze eigen identiteit verder te versterken en in de markt te zetten.

Het inrichten en optimaliseren van het kantoor was een leuk en uitdagend project! Intern hadden we een sterke visie: het nieuwe kantoor zou een ontmoetingsplaats worden waar men zich welkom voelt en gefocust kan (samen)werken. Bijgestaan door een extern interieurbureau zijn we erin geslaagd op 6 maanden tijd een warm en toegankelijk nest te bouwen voor onze werknemers.

De kaai waarop we nu zitten, heeft een sterke geschiedenis achter zich. In 1869 heette het Verbindingsdok-Oostkaai nog ‘de Oostelijke kaaiweg van Verbindingsdok’. Sindsdien verbindt het de oude dokken (Willemdok) met de nieuwe dokken (Kattendijkdok). Ook het pand zelf heeft al een heel leven achter zich. Vroeger was het een oud bankkantoor. Enkele van de authentieke elementen hiervan zijn nog aanwezig. 

Ons nieuwe kantoor, een oase van licht en ruimte, ademt een geheel nieuwe energie uit. Gelegen op een centrale en goed bereikbare locatie, is het ontworpen met het oog op samenwerking en creativiteit. De open indeling en moderne inrichting creëren een omgeving waarin ons team beter kan samenwerken en we onze klanten dus nog beter kunnen servicen.

Met ons nieuwe kantoor kunnen we nog beter aan de behoeften van onze klanten voldoen als IT recruitment oplossing. Het biedt ons de mogelijkheid om persoonlijke ontmoetingen te organiseren, waarbij we kunnen luisteren naar de ambities en doelen van onze klanten, en hen kunnen voorzien van op maat gemaakt advies en oplossingen.

Zin om langs te komen? Bel, mail of stuur ons een whatsapp. Jullie zijn meer dan welkom!