HR Sales & Business Traineeship

Traineeship AT RECRUITMENT

Heb je zin in iets anders? Ontwerp zelf je traineeship en groei uit tot een hunter of farmer!

Afgestudeerd en zin in iets anders? Beschik je over een natuurlijke commerciële drive die je verder wil ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel dé hunter of farmer die wij zoeken bij AT RECRUITMENT! Ontdek en ontwikkel jezelf door werken en leren te combineren, ondersteund door dagelijkse coaching aangevuld met een grote portie fun.

AT RECRUITMENT is een no-nonsense talent company die deel uitmaakt van een groeiende familiegroep waar groei, kwaliteit & feel good centraal staan. Sinds 2004 zijn we trotse partner van meer dan 50 bedrijven in het aantrekken, testen en ontwikkelen van het juiste IT & digital talent.

Bij AT RECRUITMENT kom je niet enkel terecht in een leuk en ervaren team, maar ook in een stimulerende en dynamische werksfeer met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. De mooie kantoren en ligging zijn natuurlijk ook mooi meegenomen!

Het traineeship draait rond 3 grote kernfacetten: IT & Digital (de omgeving waarin we werken), HR (de sector waarbinnen we opereren) en Operations (de concrete verantwoordelijkheden die je zal draaien). Gedurende 4 maanden word je intensief begeleid en krijg je de kans om te proeven van verschillende domeinen: business development, accountmanagement, recruitment en selectie. Na deze periode van 4 maanden word je meer en meer zelfstandig consultant, met continue begeleiding.

In a nutshell:

Het traineeship

 • 4 maanden simultaan leren en werken
 • Training & coaching
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Fun

 

De job

 • Business development
 • Accountmanagement
 • Recruitment
 • Selectie en voorstellen kandidaten

 

Bekijk hier de volledige vacature.


De opstart van trainees Caitlin & Marie

Opstart bij AT RECRUITMENT

 

Als jonge schoolverlater is het belangrijk om te investeren in je job en je carrière. In het traineeship van AT RECRUITMENT wordt er zowel ingezet op externe training als op ‘training on the job’ om al een eerste voeling te creëren met het bedrijfsleven.

– Caitlin en Marie, trainees 2018

 

In oktober startten al twee trainees in het traineeship. Zij schreven neer hoe ze dit ervaren hadden. Lees hun ervaring in de blogpost ‘7 redenen waarom wij (nu al) graag bij AT RECRUITMENT werken’.

 


 

Kom kennismaken in de Park Playground of op ons kantoor!

Jij hebt zin in iets anders? Kom dan ook eens op een andere manier kennismaken!

 

Dinsdag 12 maart 2019
In ‘The Park Playground’ Antwerpen
Om 17u30

Op het programma:

 • Korte voorstelling AT RECRUITMENT & traineeship
 • Virtual reality games
 • Meet the team with drinks

 

 

 

 


Schrijf je in

Schrijf je hier in voor het Virtual Reality kennismakingsevent. Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem, dan kan je je ook alvast kandidaat stellen: