HR Sales & Business Traineeship 2020

HR Sales & Business Traineeship

Heb je zin in iets anders? Ontwerp zelf je traineeship en groei uit tot een HR hunter!

Afgestudeerd en zin in iets anders? Beschik je over een natuurlijke commerciële drive die je verder wil ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel dé HR hunter die wij zoeken bij AT RECRUITMENT! Ontdek en ontwikkel jezelf in het HR Sales & Business Traineeship door werken en leren te combineren, ondersteund door dagelijkse coaching aangevuld met een grote portie fun.

AT RECRUITMENT is een no-nonsense talent company die deel uitmaakt van een groeiende familiegroep waar groei, kwaliteit & feel good centraal staan. Sinds 2004 zijn we trotse partner van meer dan 50 bedrijven in het aantrekken, testen en ontwikkelen van het juiste IT & digital talent.

Bij AT RECRUITMENT kom je niet enkel terecht in een leuk en ervaren team, maar ook in een stimulerende en dynamische werksfeer met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. De mooie kantoren en ligging zijn natuurlijk ook mooi meegenomen!

Het traineeship draait rond 3 grote kernfacetten: IT & Digital (de omgeving waarin we werken), HR (de sector waarbinnen we opereren) en Operations (de concrete verantwoordelijkheden die je zal draaien). Gedurende 4 maanden word je intensief begeleid en krijg je de kans om te proeven van verschillende domeinen: business development, accountmanagement, recruitment en selectie. Na deze periode van 4 maanden word je meer en meer zelfstandig consultant, met continue begeleiding.

In a nutshell:

Het traineeship

  • 4 maanden simultaan leren en werken
  • Training & coaching
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Fun

 

De job

Sales cycle:

  • Business development
  • Accountmanagement

 

Candidate cycle:

  • Searchen
  • Selecteren
  • interviewen

Class of 2018 & 2019 aan het woord

AT Recruitment teamAls jonge schoolverlater is het belangrijk om te investeren in je job en je carrière. In het traineeship van AT RECRUITMENT wordt er zowel ingezet op externe training als op ‘training on the job’ om al een eerste voeling te creëren met het bedrijfsleven.”
– Marie, trainee 2018

“Het hele traineeship gaat zo veel verder dan enkel rekrutering. Sinds dat ik alleen naar mijn eigen afspraken ga, heb ik al zo veel geleerd. Ook de hoeveelheid opleiding dat wij krijgen, had ik nooit durven dromen. Naast de opleidingen krijgen we ook een constante begeleiding. Dit laat je echt zelfstandig werken, maar toch met de nodige ondersteuning waar je het zelf nodig acht.”

– In oktober 2019 startten trainees Elien en Illias op in het traineeship. Lees hier hun ervaring. 

 

Een korte recap video van traineeship 2019:


Interesse? Solliciteer hier!