U bent op zoek naar een System Engineer, Business Project Manager, Cost Analyst,… of ander talent in IT of Digital? De zoektocht naar en de eigenlijke rekrutering van een geschikte werknemer in ICT of Digital kan een moeilijk en lang proces zijn. Hoe kan ik een gespecialiseerde expert aantrekken? Welke manager is het meest geschikt om een specifieke afdeling of de organisatie succesvol te leiden? Welke tools gebruik ik om relevante competenties na te gaan? Wat is een marktconform salaris? IT & Digital recruitment vraagt een specifieke aanpak van ervaren specialisten.

AT RECRUITMENT is gespecialiseerd in de rekrutering van experts en managers:


Experts

Het vinden van gespecialiseerd talent is vaak een lang en complex proces. Specifieke vaardigheden evolueren snel en de vraag naar bepaalde expertise overstijgt het aanbod. Welke expertise is noodzakelijk? Waar en hoe vind ik deze experts? Hoe kunnen gespecialiseerde competenties worden geëvalueerd? Hoe trek ik een topkandidaat aan? Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe dit succesvol aan te pakken.

Onze consultants kennen de IT & Digital markt door en door en beschikken over de juiste knowhow, technische kennis en een uitgebreid netwerk. We spreken de taal van de kandidaat. Door middel van een intakegesprek brengen we de relevante competenties in kaart, wat ons in staat stelt doelgericht te zoeken en de juiste kandidaat te selecteren. Op basis van uw specifieke vraag bepalen we een strategie op uw maat. Door middel van verschillende tools zoals direct search, headhunting, social media campagnes, online jobadvertenties en ons eigen opgebouwd netwerk van experts, vinden we de persoon die u zoekt.

Rekruteringsproces Experts

Managers

De rekrutering van managers is een complex proces. Elke management – of directiefunctie is uniek en onderhevig aan verschillende factoren zoals de sector, de organisatiecultuur- en strategie. De zoektocht naar een manager vraagt een specifieke aanpak van een ervaren rekruteringsspecialist.

Onze consultants hebben de nodige ervaring en expertise in executive search, voornamelijk in de domeinen IT & Digital. Doorheen de jaren hebben we een relevant netwerk opgebouwd van topmanagers in deze domeinen. Dankzij onze ervaring kennen we deze specifieke arbeidsmarkten door en door, waardoor we snel interessante kandidaten kunnen identificeren. Aan de hand van een grondige analyse krijgen we een goed begrip van uw noden en verwachtingen. Na de intakefase identificeren en rekuteren we interessante kandidaten. Door middel van interviews en een assessment center kunnen we u correct adviseren over de selectie van de juiste manager of directeur. Bekijk hier het rekruteringsproces:

Rekruteringsproces Managers

AT RECRUITMENT biedt de mogelijkheid om eindkandidaten een test te laten doorlopen. Dit geeft een volledig beeld over de competenties en het potentieel van de kandidaat.
Meer info


"Nathalie has helped us out with a vacancy that had been open for a long time! Thanks to her perseverance and commitment we were able to complete our HR team again. Thank you, Nathalie!"

Kristel Van Driessche – Head of HR Benelux Esprit
"Voor BDM is AT RECRUITMENT de perfecte partner die samen met CEO en interne HR-medewerkster vorm geeft aan ons beleid inzake rekrutering, selectie en carrièreplanning. Zo organiseren we bijvoorbeeld samen individueel aangepaste development centers die ons toelaten high potentials verder te begeleiden op hun weg naar sleutelfuncties binnen het bedrijf."
BDM
"AT RECRUITMENT heeft opnieuw op een korte periode een waardevolle medewerkster voor ons team gevonden. Zoals steeds was de samenwerking aangenaam en professioneel. Het huidige succes van Alta Build is mede te danken aan ons team, dat in de loop van de jaren volledig door AT RECRUITMENT werd gerekruteerd."
Hans Destoop – Owner Alta Build n.v.

"AT RECRUITMENT is voor ons een échte partner en dat uit zich in een open en proactieve samenwerking. Recent rekruteerden we samen succesvol twee business analisten. Voor ons onderscheiden ze zich in een zeer competitieve markt door hun persoonlijke & professionele aanpak op maat met een team van hands-on, klantgerichte en degelijke consultants."

Vanbreda

"AT RECRUITMENT besteedt veel zorg aan de intake van de opdracht en aan de match met de bedrijfscultuur. Zij hebben, naast het competentieprofiel, oog voor de mens achter de functie en voor het lange termijnengagement tussen het bedrijf en de kandidaat. Zij blijken succesvol in het plaatsen van de juiste mensen binnen onze organisatie."

Xerius