De toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt vereist dat organisaties en hun werknemers steeds beter moeten presteren. Het is essentieel dat je de geschiktheid van een kandidaat kan voorspellen en inzicht hebt in de talenten van je medewerkers. Bij de beslissing over een aanwerving of promotie kan testing & assessment u een onderbouwd advies bieden.

U heeft reeds enkele kandidaten geselecteerd, maar wenst een professioneel advies? Of wilt u een heldere competentieanalyse van de kandidaat om hem te kunnen coachen in zijn verdere loopbaan in uw organisatie?

Wenst u het potentieel te kennen van uw huidige werknemers? Heeft een medewerker de competenties om door te groeien? Hoe kan u high potentials in uw bedrijf identificeren en verder begeleiden?

AT RECRUITMENT heeft meer dan 10 jaar ervaring in testing, assessment en development centers. Aan de hand van een heldere competentieanalyse kiezen we de juiste tools voor een test of assessment center, op maat van uw specifieke vraag. U ontvangt binnen de 3 werkdagen een duidelijk competentierapport met een eenduidig advies dat u helpt bij het nemen van de juiste beslissing.


TESTINGS EN ASSESSMENT CENTERS

Testing

Halve Dag

computergestuurde tests

Een performante screening van de essentiële competenties om een onderbouwde beslissing te kunnen nemen.

Lees Meer

Assessment center

Volledige dag

tests + assessmentoefeningen

Een diepgaande analyse op basis van een combinatie van tests en praktijkoefeningen om complexere competenties (commerciële of management) in kaart te brengen.

Lees Meer

Development center

Volledige dag 

potentieel evaluatie

Een complete analyse van uw ‘key-medewerker’ of ‘high potential’ om hun potentieel optimaal te kunnen ontwikkelen.

Lees Meer

De competenties of het potentieel kennen
van een kandidaat of werknemer?


"Voor BDM is AT RECRUITMENT de perfecte partner die samen met CEO en interne HR-medewerkster vorm geeft aan ons beleid inzake rekrutering, selectie en carrièreplanning. Zo organiseren we bijvoorbeeld samen individueel aangepaste development centers die ons toelaten high potentials verder te begeleiden op hun weg naar sleutelfuncties binnen het bedrijf."
BDM